Kitesurfen 

Bonaire Kiteschool   

Leer kitesurfen op de mooiste plek ter wereld. Door de passaatwind, die hier het hele jaar waait en het warme zeewater is Bonaire een van de beste plekken om te leren kitesurfen.

Bonaire Kiteschool en Point Square Bonaire bieden u nu de mogelijkheid om te leren kitesurfen op ‘s werelds beste plek. Bonaire Kiteschool beheerst de beste technieken die nodig zijn om u te leren kitesurfen in een veilige en vriendelijke leeromgeving. Alle instructeurs zijn internationaal erkende IKO (International Kiteboarding Organization) gecertificeerde leraren.

Point Square Bonaire ligt op slechts 10 minuten rijden van Atlantis Beach, waar de lessen plaatsvinden, dat maakt het Point Square Bonaire appartement de perfecte locatie om te genieten voor of na uw lessen. Na de lessen kunt u een welverdiende duik nemen in het prive zwembad!

Heeft u interesse in het nemen van kitesurflessen en wilt u dit graag combineren met een verblijf bij Point Square Bonaire? Neem dan contact op met ons, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken voor uw vakantie op Bonaire!

Mountainbike

FX Bonaire Bike rental

Bonaire staat natuurlijk bekend om alle leuke watersport mogelijkheden, maar er zijn ook nog andere manieren om de pracht van Bonaire te ervaren! Al fietsend het eiland verkennen, over de toffe aangelegde mountainbike routes of gewoon lekker over de weg fietsen? FX Bonaire levert Cannondale mountainbikes van hoge kwaliteit!  

Wil je fietsen op Bonaire? Neem contact op met FX Bonaire, dan komen zij de juiste fiets brengen bij Point Square Bonaire! 

Kosten: 

$25 per day 

$100 per week 

IMG_3843.jpg