Kitesurfen 

Bonaire Kiteschool   

Leer kitesurfen op de mooiste plek ter wereld. Door de passaatwind, die hier het hele jaar waait en het warme zeewater is Bonaire een van de beste plekken om te leren kitesurfen.

Bonaire Kiteschool en Point Square Bonaire bieden u nu de mogelijkheid om te leren kitesurfen op ‘s werelds beste plek. Bonaire Kiteschool beheerst de beste technieken die nodig zijn om u te leren kitesurfen in een veilige en vriendelijke leeromgeving. Alle instructeurs zijn internationaal erkende IKO (International Kiteboarding Organization) gecertificeerde leraren.

Point Square Bonaire ligt op slechts 10 minuten rijden van Atlantis Beach, waar de lessen plaatsvinden, dat maakt het Point Square Bonaire appartement de perfecte locatie om te genieten voor of na uw lessen. Na de lessen kunt u een welverdiende duik nemen in het prive zwembad!

Heeft u interesse in het nemen van kitesurflessen en wilt u dit graag combineren met een verblijf bij Point Square Bonaire? Neem dan contact op met ons, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken voor uw vakantie op Bonaire!

Kitesurfen 

Koptekst 2

  • Facebook
  • Instagram

Kaya Pegasus 49, Punt Vierkant, Bonaire 

+599 7000 584

Point Square Bonaire is gelegen in de wijk, Punt Vierkant, ten zuiden van Kralendijk. De perfecte plek op weg naar zowel de windsurfspot, het kitesurf strand en diverse prachtige duikspots!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons:

+599 7000 584